CLUB BELGE DU BEAUCERON

URCSH / KKUSH n°665

BELGISCHE BEAUCERONCLUB


FR - NL

Lid worden

Welkom op de website van BeauceronclubTest van sociaal gedrag

Zondag 02/08/2020 om 11u INFO


Beste leden en beauceronbaasjes,
Dit jaar keken we ernaar uit om een fantastisch feestweekend te organiseren ter gelegenheid van de 40 ste rasspeciale met CAC.
De zaterdag, de dag voor de rasspeciale, hadden we tijdens de selectiedag ons favoriete ras willen voorstellen in de vele sportdisciplines waaraan ze met hun gemotiveerde baasjes deelnemen.
Niet nodig om te beschrijven hoe de actualiteit al onze plannen in de war gestuurd heeft!
We hebben onlangs de laatste richtlijnen ontvangen i.v.m. het organiseren van activiteiten met honden. Na het lezen van deze richtlijnen en na het evalueren van de mogelijke toepassingen daarvan, vinden wij het praktisch niet haalbaar om de veiligheid van zowel de deelnemers, de honden, als de mensen van de organisatie en de keurders te waarborgen. Het zou onmogelijk zijn de sereniteit en het ontspannen genieten van deze dagen te bewaren.
Het lijkt ons dan ook verstandiger om, tot onze grote spijt, dit weekend van 4 en 5 juli 2020 te annuleren.
Geloof ons dat we niets liever gedaan hadden dan dit feest ter ere van de beauceron te laten doorgaan, maar de gezondheid van jullie allen gaat voor alles.
We hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in september, op de 10 de Dag van de Jonge Honden en de Veteranen, als de omstandigheden dit dan natuurlijk toelaten.
In afwachting wensen we jullie een mooie zomer toe. Zorg goed voor elkaar en jullie naasten.image1.JPG©BEAUCERONCLUB 2013